Πώς να παραγγείλετε

Αν θέλετε να παραγγείλετε κάποιες από τις δημιουργίες μου μπορείτε να το κάνετε πανεύκολα με δύο τρόπους! Επίσης, εκτός από τα προϊόντα που θα βρείτε εδώ αναλαμβάνω ειδικές παραγγελίες για γάμους και βαφτίσια.

Α' Τρόπος:
Στέλνετε ένα e-mail στο aniascraft@gmail.com στο οποίο θα αναφέρετε τον κωδικό του έργου που θέλετε να παραγγείλετε, το όνομά σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να σας αποστείλουμε το έργο. Μόλις παραλάβουμε το e-mail σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία.

Β' Τρόπος:
Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 6944074490 (ώρες:17.00-21.00) και να μας πείτε τον κωδικό του έργου που θέλετε να παραγγείλετε, το όνομά σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να σας αποστείλουμε το έργο.

Τρόποι αποστολής:
Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή των συνεργαζόμενων εταιρειών κούριερ. Ελάχιστη χρέωση:3,50 ευρώ.

Τρόποι πληρωμής:
Αν επιλέξετε να παραγγείλετε το έργο που θέλετε μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου μπορείτε να εξοφλήσετε με αντικαταβολή στον κούριερ που θα σας φέρει το έργο στο χώρο σας ή με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου